Σχόλια Γονέων

Οίων & Αρίων > Σχόλια > Σχόλια Γονέων

Σχόλια (5)

Μαιρη           -  4 έτη ago

Μονο τα καλυτερα μπορω να πω για εσας!!Σας ευχαριστουμε και σας αγαπαμε πολυ!!!

Βιβή Βασιλείου Κολιοπουλου           -  4 έτη ago

Μόνο τα καλύτερα μπορώ να πω για το εκπαιδευτήριο Οιων και Αρίων…Από που να αρχίσω και που να τελειώσω…Εξαιρετικο παιδαγωγικό πρόγραμμα, γίνεται ουσιαστική δουλειά, αψογη συνεργασια με τους γονείς, εξαιρετικοί παιδαγωγοί, εξαιρετικοί άνθρωποι όλοι όσοι εργάζονται στο εκπαιδευτήριο προσφέρουν με αγάπη στα παιδιά ,ο χώρος είναι υπέροχος αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι μακριά από την Αθήνα, μακριά από την κίνηση των αυτοκινήτων, το φαγητό σπιτικό, όλα καθαρά και τέλος ο κ Αντωνης και η κ Γιολα δυο υπέροχοι άνθρωποι που δίνουν την ψυχή τους για να έχουν τα παιδιά ένα υγιές συναισθηματικό περιβάλλον!!!Σας ευχαριστώ που δώσατε το καλύτερο και στο Νικόλα μου!!!!

Κατερίνα Μαρκοπούλου           -  4 έτη ago

Το ωραιότερο ξεκίνημα στα πρώτα βήματα της σχολικής ζωής ενός παιδιού ονομάζεται Oιων κ Αρίων!!!

Από την αγκαλιά της μαμάς και του μπαμπά, στην αγκαλιά του Οιων…
Μια αγκαλιά το ίδιο θερμή, γλυκιά, στοργική, αλλά αυτή την φορά τα άτομα είναι περισσότερα:
Η κα Γιολα,ο κος Αντώνης,η κα Μαρία ,η κα Άννα κ όλο το υπέροχο προσωπικό, συνθέτουν μια τρυφερή φωλιά στον παραμυθένιο εκείνον χώρο έτοιμη να υποδεχθεί το κάθε παιδι!!
Δημιουργούν ένα κύκλο, μια μικρή ιδανική κοινωνία….μακάρι ο πραγματικός κόσμος να ήταν έτσι!!!

Ο γιος μας Γιάννης κ εμείς οι γονείς του ,θυμόμαστε τα 3χρονια που το παιδί μας φοίτησε εκεί! υπέροχες αναμνήσεις!!!τι να πρώτο αναφέρουμε;….
Οι λεξεις Αγάπη και Ευγνωμοσύνη είναι λίγες μπροστά σε αυτό που αισθανομαστε για όσα πρόσφεραν στον Γιαννάκη μας!!
Σας ευχαριστούμε!!!!
Σας αγαπάμε!!!!
Σας έχουμε.μες.στην καρδιά μας!!!!
Δεν σας ξεχνάμε ποτέ!!!!!!!!

Ναντια           -  4 έτη ago

Μετά από πολύ ψάξιμο για παιδικό σταθμό είμαι ευτυχισμένη που επέλεξα το ΟΙΩΝ &ΑΡΙΩΝ. Εξαιρετικοί παιδαγωγοί που με αγάπη πρόσφεραν τις γνώσεις τους στα παιδιά μας, εξαιρετικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με πολλές δραστηριότητες μα πάνω απ’όλα υπέροχοι άνθρωποι που τα φροντιζαν χωρίς να τους λείπει τίποτα.Οι χώροι του μεγάλοι καθαροί κ φωτεινοί με την ομορφη μεγάλη αυλή.
Σας ευχαριστούμε όλους για τις σωστές βάσεις που δώσατε στο παιδί μας κ τα υπέροχα χρόνια που πέρασε μαζί σας.
Σας αγαπάμε πολύ κ είστε πάντα στην σκέψη μας.

Αναστασία Μπακάλη           -  2 έτη ago

Ένας φανατικός χώρος φτιαγμένος με καλαισθησία και αγάπη. Υπέροχοι άνθρωποι δημιουργούν μία μεγάλη αγκαλία για τα παιδιά .Δεν βρίσκω λόγια να περιγράψω πόσο τυχερή είμαι που και τα δύο μου παιδιά είχαν την τύχη να είναι στο σχολείο αυτό. Ευχαριστώ την κυρία Γιολα τον κύριο Αντώνη και ολους τους ανθρώπους που με την αγάπη τους δημιούργησαν τόσο όμορφες στιγμές στις ζωές των παιδιών μου.

Άφησε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.